Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2014 23:38 - ВЯРВАМ
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1424 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.02.2018 22:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ВЯРВАМ….

 Иван Върбанов    

Искам и вярвам, че Новата китайска година ще ни въведе в нов жизнен еволюционен етап. Искам все повече хора да усетят, че животът ни придобива нов облик, влизаме в хармонично и щастливо време.

Тъмните сили нека се върнат към светлината! 
 

Нужно е да открием отново искрата, таланта си, да повярваме в потенциала на всеки от нас, да си спомним за мечтите, които сме оставили в детството си  и да поискаме да  ги реализираме сега!    

На някои приятели искам да кажа: не се плашете от провалите или  временните неудачи. Отново Ви предстои напредък. Събудете пълния си потенциал и вярвайте, че ще имате шанс и ще видите знака, който ще Ви води в издигането  към онова, което искате да сбъднете и за което сте създадени!   

Саможертвата или временният неуспех Ви помагат да пробудите истинската си същност, а след като смените координатите на полета, отново ще излетите, за да следвате благословението на пътя си. Животът е движение и развитие, преминаване от един към друг етап, разгъване на творческия и личен потенциал.   

Да, далеч по-лесно е да пребиваваме  в създадената илюзия на реалността, ситуирани в моделите на обстоятелствата  в които сме попаднали. Но, предизвикателството е в това -  да конструираме своя свят и своята вселена. Човек е създаден, за да бъде свободен, да преминава през всякакви граници. Всичко е в нашия ум, в устрема ни да обичаме, в последователността ни  да търсим и видим красотата на невидимия свят, в способността да усетим новите измерения, в дързостта ни да поискаме  крилете на  които да полетим, във волята ни  да променим проекцията на  съзнанието си – надскачайки  ежедневното „дежавю“. Промяната е функция от нашата воля да се трансформираме,  от нашата осъзнатост  и жажда да се развиваме,  да следваме сърцето си, да живеем красиво и достойно… и да разкрием онова, което е заложено във всеки едни от нас, да почувстваме и даваме любов. Тогава, ще постигнем радостта и щастието от чудото да докоснем нови хоризонти, които дори не сме  очаквали.   

Нашият живот е творение на нашия ум, мисли, желания, чувства. Разкрийте ги, покажете ги, водени от порива да създаваме  днес, да споделяме с любимите хора, да съживим образите и мечтите си и ги проектираме от сърцето и ума си в холограмата на реалността. Искам, вярвам и пожелавам на всички: щастието, което очакват да им се случи в пъти над очакванията им. 

###  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2552066
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930