Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2009 23:19 - Ще станем ли свидетели на присъди?
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 959 Коментари: 1 Гласове:
1



Бившият министър на земеделието и храните Валери Цветанов бе обвинен за замените на земи, извършени по време на неговия мандат.

Това стана, след като днес той бе призован в сградата на Националната следствена служба и се яви с адвокат

Обвинение за 15 замени е повдигнато срещу бившия земеделски министър Валери Цветанов, като сделките са с дата 27 февруари тази година

Срещу бившия председател на Държавната агенция по горите Стефан Юруков обвинението е за около 20 замени, като щетите от тях са за над 4 милиона лева, и са сключени с дата 23 януари и заради тази с иглолистната гора  в Созопол.

Обвинението срещу двамата не е, че те лично са се облагодетелствали, а в резултат на сделките други лица са получили облаги. Замените са за земеделски земи на територията на цялата страна,

прокуратурата активно работи и по случаите в министерство на отбраната, както и за сградата в Стара Загора, която се проверява, във връзка с ремонта, извършен под шапката на Министерството на труда и социалната политика през мандата на Емилия Масларова.

"Преди няколко седмици получихме сигнала за вагоните втора ръка, закупени за БДЖ, работим активно по него

Доклад на ДАНС за корумпирани министри няма. Но след като излизат толкова разкрития защо е въпросът?

Ще бъде ли Разбит обръча от безнаказаност най накрая?

Ще станем ли свидетели  на присъди?

Кой ще  отговаря и за спрените пари по Сапард, за разхищенията на пари, за съсипване на българското земеделие. Към тези обвинения трябва да се прибави и алчният, надменен и арогантен Кабил - който ни наричаше гяури




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Много трудно
10.09.2009 09:32
Много трудно се откриват видимите злоупотреби. Защото в България вече така свикнахме с тях, че не ни правят впечатление. Впечатление ни прави ако ни убедят, че няма злоупотреби. То и как ли да ги открият като всичко е правено законосъобразно. Едва сега си задаваме въпросът: а самите закони законосъобразни ли са ?
В същото време не малка част злоупотребите са косвени, облагите са за други, а злоупотребилите получават "благодарности ", които изключително рядко са видими и наказуеми.
Но както се казва : Който търси - намира, който иска - го прави. На нас ни остава само да гледаме и очакваме нещо, което да ни разтърси и изправи изкривеното ни съзнание за правота. Реални действия и последствия от работата на новите държавни структури.
Защото все още не сме се научили, а и нямаме смелостта, сами да мислим, решаваме и реагираме !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529106
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031