Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2012 14:27 - MediaPro Entertainment с нов бранд
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
0



  MediaPro Entertainment с нов бранд Иван Върбанов, "КЛАСА"

MediaPro Entertainment обогатява портфолиото си, като въвежда свой нов бранд - MediaPro Adventure. Чрез него компанията развива продуцентската си дейност, като стъпва и на пазара за производство на рекламни клипове, научи кlassa.bg.
„Създаването на новата марка идва съвсем логично, след като само за една година откакто е в България, MediaPro Entertainment е продуцирала над 35 рекламни клипа съвместно с едни от най-големите рекламни агенции на пазара. MediaPro Adventure ще обособи ясно функциите на рекламното ни продуцентско звено и ще го направи още по-гъвкаво и динамично. Новият бранд е вторият такъв за компанията ни след създаването на bTV Studios, който представя телевизионните ни продукции, реализирани за bTV Media Group”, заяви маркетинг директорът на MediaPro Entertainment Лора Дичева.
Характерното за MediaPro Adventure е това, че екипът й работи с различни режисьори в зависимост от изискването на всеки проект. Драго Шолев, Валери Милев, Емил Захариев, Иван Москов, Петър Вълчанов, Кирил Пъхлев – са само част от имената, с които екипът на компанията е работил до момента.
Дейността на MediaPro Adventure на рекламния пазар предвижда и създаването на копродукции с други продуценти, което MediaPro Entertainment прилага и при телевизионните си проекти. Друг важен детайл за работата на компанията е това, че оставя креативната концепция изцяло в ръцете на рекламните агенции и клиенти.
Екипът на новата марка разполага със студиата на Mediro Entertainment в България, както и с цялостния ресурс и съоръжения на MediaPro Studios в Румъния. BUFTEA e един от най-големите филмови комплекси в Централна и Източна Европа, разполагащ с 19 напълно оборудвани филмови и тв студиа, над 400 декара площ, езеро и над 30 000 костюма от всички исторически епохи.
MediaPro Adventure притежава уникална за България работна станция за монтиране и финиширане на различни по мащабност проекти – Avid DS Workstation. За постпродукция и специални ефекти екипът й работи и в тясно сътрудничество с MediaPro Magic в Румъния.
MediaPro Entertainment е водеща продуцентска компания в Централна и Източна Европа и през 2009 г. е придобита от Central European Media Enterprises (CME), настоящ собственик и на bTV Media Group.
MediaPro Entertainment е основен производител на филми, сериали и забавни програми за водещите телевизионни станции на CME в Централна и Източна Европа, както и на едни от най-успешните локални кинопроекти.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2554656
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930