Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2012 17:44 - „Спиралата“ е новият мега кросмедиен проект, който приобщава зрителя към необикновено реалити
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.08.2012 17:45


„Спиралата“ е новият мега кросмедиен проект, който приобщава зрителя към необикновено реалити


image 

Иван Върбанов

9 европейски държави се обединиха за да създадат ТВ поредица „Спиралата“ (Тhe Spiral), която е заснета  и ще бъде излъчена в рамките на пет серии, в модул от 60 минути, и ще се излъчи едновременно на стария континент в края на септември тази година. 

Авторите разкриват част от сюжетната линия :  Артуро е името на  тайнствен и енигматичен художник, доста популярен в арт средите. Той е лидер на The Warehouse, която обединява културната общност в Копенхаген. Заедно с шест млади художници, Артуро инсценира скандален инцидент: пресъздава до последната подробност мега обир на шест от най-известните картини  – част  световния фонд на изобразителното изкуство.  Артуро и художниците отправят страхотно предизвикателство към публиката, която трябва да започне да търси и да открие картините. Залогът за участие? Всеки участник в голямото търсене, трябва да заложи своя творба, създадена лично от него.  Така филмът инспирира международен арт процес, който открива нови артисти, и ги обединява в създаването на една световна картина, която ще бъде създадена с приноса на всеки един от участниците. Новото произведение ще носи името „Спиралата“.  

Сериалът може да бъде видян  както в тв ефира, така и в интернет пространството. 

Феновете на сериалът може да се включат  вече в приключението, като влязат в сайта www.thespiral.eu.

Мега- премиерата ще се състои на 28 септември, от  21 часа средно европейско време, като кадрите ще могат да бъдат гледани на огромни екрани, позиционирани върху сградата на Европейския парламент в Брюксел. Едновременното излъчване ще бъде част от развръзката, която ще настъпи едновременно както в тв ефира, така и във виртуалното пространство, като пресече реалност и арт творба обединяваща действителността на въздействието и приобщаваща зрителя в арт- реалити, което ще остане във времето. 

Всеки е поканен да търсите за картини, които са скрити в www.thespiral.eu.

Колективната търсене в резултат на факта, в създаването на най-ценното произведение на изкуството, на името на спиралата. Той ще бъде открит в голямо събитие на 28 септември в 21:00 CET в пред Европейския парламент в Брюксел и на други места. Това събитие е края на историята на телевизия, онлайн и в действителност.


 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2551357
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930