Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2012 00:25 - Да уволниш Цеца зара агент Димитър - куриоз или сделка?
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 1784 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 25.08.2012 00:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДА УВОЛНИШ ЦЕЦА, ЗАРАДИ АГЕНТ ДИМИТЪР - КУРИОЗ ИЛИ СДЕЛКА?

Иван Върбанов

Да уволниш Цеца заради агент Димитър - трябва да е голям залогът.... или делаверата. Силва посяга на едно от лицата изградили телевизията, без да се замисля?! Не ми изглежда естествено и логично. Явно има натиск - икономически, политически, сделка задкулисна, здраво притискане. 

Иначе е лесно - казваш, че вдигаш рейтинга. Наранената водеща, виждайки, че я понижават заради неин меко казано недоброжелател, съвсем естествено търси къде да се евакуира. Ведната, заради това си прегрешение, публично на висок глас тя е УЛИЧЕНА и гилотинирана. 
 
Ама, че каша. Нима нямаше професионалисти, които да посъветват всички страни, това да стане дипломатично, елегантно. Фарсът можеше да бъде комуникиран по безвреден начин за всички страни. Дори, на губещата - моожеше да бъде оказана вид компенсаторна помощ и съдействия за трансфериране. Така се прави. А програма мнимум - да и се благодари публично, дето има дума - да и се даде орден ако трябва да Цуца. Ама  не- типично по български - дайте да я очерним. 
 
Разбира се, тя е опитен журналист, име. Интересно е сега, къде ще се появи, в коя медия? Или ще предпочете да порастне в кариерата като мениджър, програмен директор? Ако добре си е изиграла картите до сега - ще полети нагоре. Ако пък е настъпила ззверски нечий интереси - ще се спусне рязко към партера.

Безспорно е рано за насочването на Ц. към изхода. ЗАЩОТО НЯМА БИВШИ ЖУРНАЛИСТИ, КАКТО НЯМА БИВШИ ЧЕНГЕТА :)) Гледам то бТВ "Матрицата" - колко подподящо,  и каква симптоматична реалност, в която щем или не щем сме само свидетели. Совата не е това, което е ! 



Гласувай:
1



1. анонимен - Не мисля, че Ризова е добър журна...
25.08.2012 10:28
Не мисля, че Ризова е добър журналист. Добрите журналисти не правят такива гафове, те са коректни и лоялни към медията, която представляват и работодателите им държат на тях, защото са наясно, че не могат да си позволят да ги отстранят с лека ръка. За разлика от тях второкласните журналисти, само прелитат от медиа в медия в медия, с надеждата да ни шашнат с глупостите си, но това очевидно няма как да стане. Уважавам усилията на всеки един журналист, но самопреценката на представителите в тази гилдия, за жалост, често липсва или не е на нивото, на което би трябвало да бъде.
цитирай
2. анонимен - За Цеца т.н.
30.08.2012 10:38
Ама,моли ви се!Каква журналистка е била Цв.,колкото съименникът и Цв.Цв. е политик.Въпреки красивото име,няма никаква балансираност нито във визията и,нито в начина на заявяване на журналистическа професионалност при задаване на въпроси.То не е интервю,то е водопад от безсмислици ,от които няма никаква полза,освен да се наприказва съществото на екрана.Крайно време беше да "залезе" и мисля,че никой няма да рискува да я вземе при себе си.
цитирай
3. jelezov - Мисля, че анонимният коментатор е ...
17.10.2012 10:36
Мисля, че анонимният коментатор е най-обикновен трол (хейтър). Анонимността и съдържанито на двата му коментара са абсолютно доказателство за това определение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2545165
Постинги: 969
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930