Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2013 12:42 - За времето, енергиите и пространството
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 3521 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 07.08.2013 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


„Това ново състояние на планетата не зависи от нас - то идва независимо дали го желаем или не! Новото време изисква и ново мислене, друго съзнание, качествено нови хора, за да не се нарушава хармонията във Вселената.”


                     Баба Ванга

                                                                            

 


ЗА ВРЕМЕТО, ЕНЕРГИЯТА И ПРОСТРАНСТВОТО !


Иван Върбанов

Възможно ли е линейното време да се свие?

До какво би довело това? Само до едно – до нарушаване на последователността на събитията. Но, тогава няма ли да изпаднем в безвремие? Или това е израз на трансформацията на новата ера?

 

Ако приемем, че времето като измерение изчезне, то тогава минало, настояще и бъдеще ще съществуват едновременно. На езика на физиката, това означава, че ще изчезне последователността.

 

Времето бележи своя отпечатък върху всичко, което ни се случва или правим -  вчера, днес, утре…Ако те се слея, то станалото  през годините на живота ни, би трябвало да бъде обяснено като част и етапи от единен процес. …Училище, колеж, работа... Всичко е било ДНЕС – разширеното понятие за ново вероятно пребиваване в пространството.

 

Можем ли да слеем реалностите и как би изглеждало това?
Днес дъщеря ми се е родила, днес я храня, обличам, днес ходи на детска градина,  на училище…Това изглежда  нелогично за хората…И още: спя, ставам, отивам на работа, връщам се….. спя, ставам, отивам на работа….ДЕЖАВЮ ?

 

Ключът за времето е в паметта ни!
Какво би станало, ако в сървъра ни се появят събития, които не са се случвали в реалността? Това може да е  доказателство за сливане на времевите проекции в една цялост.

Дали е шизофренично?

Не и ако адресираме ситуацията към феномена на Ванга, която умееше да  вижда и преминава през времето.

 

Кое е четвъртото измерение, петото, шестото….?
Възможна ли е психическата безтегловност в Космоса? Състоянието близко ли е до пътешествията и усещанията ни от време на потапянето ни в съновните реалности ?

Не е ли израз на времево изместване на съзнанието въздействието на наркотиците?

До колко мислите ни  /лошите, обсебващите, негативните/  са мост към страховете и чудовищата, които оживяват от енергийните проекции на страх, фиксакции, кошмари?

 

Всеки от нас е свободен да избере цел, да я следва, да контролира ума и мислите си, да има зона на свободната си воля. Ако наблюдаваме внимателно живота си, сигурен съм, че ще можем да го превърнем в увлекателно пътешествие, но само  ако го гледате с очите на любопитни, романтични и възторжени зрители ! Ще видите дори, че около Вас има и  пратеници - помощници. Дали до сега сте ги виждали?

 

Мисълта е проекция на енергии

Ключът е в мислите ни, в съзнанието ни!  Мисълта има силата да проектира и да обединява време, реалии, в зависимост от това, по какъв начин  и как изпълваме своите мисъл-форми, мисъл – световете. Мисълта е енергия, която е много пластична и подвижна, като протича през различни зони.  Всички получаваме енергия. Въпросът е как я използваме и колко от нея трансформираме и връщаме, дали сме се научили да я преобразуваме, можем ли да я усилваме.  

Всеки от нас филтрира и дава своя отпечатък към единната енергия, която идва от Космоса към нас. „Зарежда” я със своите емоции, съдържание и мисли и я насочва по нови траектории. После, някъде тя се събира, другаде се губи, случва се да се обединява в нови структури или да  потъва в енергийни дупки.

 

Енергията е носител на обмена на информацията.
Ние самите сме енергия, облечена във форма от граници, параметри, възприемчивост.  Непрекъснато търсим себеподобна енергия, участваме в енергийни резонанси и настройки,  дори без да разбираме това. Телата ни затварят част от  енергията,  преобразяваме я и чрез чакрите тя взаимодейства с външния за нас свят. Физическото тяло и онова, което правим - дори греховете ни, са способни да  създават съпротивление на провеждането и трансформирането на чистата енергията.

 

За да бъдем в баланс и хармония с времето, пространството и световете, трябва да балансираме и стабилизираме енергията, да успяваме рационално да я трансформираме -  умения, част от новата духовна ера, част от новото развитие и еволюция.

 

Всеки от нас формира своите пространства и матрици, вероятни хоризонти, като ги изгражда и изпълва с картини. Така, съзнателно насочваме енергия, която следва нашата мисъл. Енергията потича, взаимодейства, променя средата и връщайки се към нас, въздейства на  настройките в ума ни. Така се материализират форми, съответстващи на  мислите и очакванията ни.  

 

Новият и старият свят са скачени съдове, в които енергия и взаимовръзки се преливат. Ние само им задаваме  нови характеристики – част от прехода в новата реалност и вибрационни прагове.

През времевите и енергийни тунели и портали се проектират линиите на събитията, формират се обкръженията, новите форми, кодовете – отпечатъци на времевите измерения. Така се формира образа на новата реалност.

 

Видимото е функция от поредица невидими неща.

Системата от чакрите  е изградена за точково енергийно взаимодействие с енергиите от спектъра. Съществуват множество пътища, но никой не може да се намества в предначертания на всеки от нас. Информация, светлина и енергия има за всички…!

 ###



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. margiv - Извадка от Десети Изумруден скрижал:
07.08.2013 19:30
— В началото имаше вечна мисъл, а за да бъде мисълта вечна, трябва да съществува време. Така във всепроникващата мисъл порасна законът на Времето. Да, време, което съществува из цялото пространство, носещо се с гладко ритмично движение, което е вечно в състояние на непроменливост. Времето не се променя, но всички неща се променят с времето. Защото времето е силата, която държи събитията разделени, всяко на подходящото му място. Времето не е в движение, а ти се движиш през времето, като съзнанието ти преминава от едно събитие към друго. Да, във времето ти съществуваш, цяло в цяло, едно вечно Единно съществуване. Знай, че макар във времето да си отделно, ти въпреки това си Едно с всички съществуващи времена.
цитирай
2. evrazol - Когато влизаш в стаята, навън ос...
08.08.2013 08:53
Когато влизаш в стаята, навън остава миналото, когато излизаш от нея попадаш в бъдещето.
цитирай
3. anin - Усеща се вече едновремеността!
31.08.2013 15:01
Всички стари неща са наизскочили, искат да бъдат решени или трансформирани, по нов начин разбрани и осъзнати...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529330
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031