Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2017 01:32 - 122-ма души аплодираха премиерата "Чудеса с ангели - приказки за малки и големи"
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 1041 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2017 01:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



Иван Върбанов

122-ма души аплодираха премиерата на книгата "Чудеса с ангели - приказки за малки и големи" на Нели Конуей в Пресклуб "Журналист" на Съюза на българските журналисти. Повече от два часа продължи раздаването на автографи. "Продължавай да раздаваш любов и светлина, Нели! Никой от нас вече не е същия, след като се докосна до теб и твоя свят. Благодарим ти от сърце!", развълнувано споделяха хората, които обсипваха с най-различни подаръци г-жа Конуей: фигурки с ангели, делфини, пластики на Архангел Михаил, огромни букети с уханни цветя, специално декорирано пауново перо - амулет за вдъхновение в създаването на нови книги, ръчно изработени сувенири. И всичко това - в израз на признателност и благодарност.
 
Книгата "Чудеса с ангели - приказки за малки и големи" на Нели Конуей е невероятен подарък за читателите в България. И не само, защото това е книга, която се чете на един дъх. А преди всичко, защото в тези 276 страници от книгата читателят ще намери смайващи, със силата на своето откровение, увлекателно разказани преживявания и истории, ще почерпи от мъдростта на Вселената, ще се докосне до свещеното познание и чистата Истина, ще му бъдат показани пътят и мостовете към духовния свят, към Бог, Богородица, Ангелите, Архангелите, Любовта и Светлината.
Журналист, продуцент, тв водещ, духовен учител и световно аплодиран преподавател по кундалини йога, Нели Конуей /или както я наричат нейните ученици и последователи по целия свят и особено в Япония - Нели Ейнджъл/ е кодирала многообразни комуникационни пластове и канали, за да ни преведе през сферите, измеренията и зоните на посланията в драматургията на своето повествование.

С удивителна сила на майстор - живописец, Нели Конуей рисува картините и образите от своите реални преживявания, които инспирират в читателя сърцата съпричастност, респект и уважение към изповяданите премеждия, преодолените житейски катастрофични и екстремни епизоди - между живота, смъртта и другите светове. Нели Конуей разказва за изключително тежките изпитания през които преминава със сила, вяра и воля, за трансформациите, вдъхновението и познанието отвъд триизмерния свят.

Удивително силна личност, надарена и белязана с просветлението и благословията да бъде духовен учител, Нели Конуей събужда сетивата ни за невидимия свят и съумява да повдигне воалите пред нас, за да ни разкрие чудесата и вълшебствата, които можем да срещнем в земното си съществуване, тук и сега.

Нели Конуей - земният посланик на Ангелите, Архангелите, Бог и Светлината, е орисана с мисията да ни заведе до потока на Вселенската любов и вдъхновение, да събуди повече души, да повдигне вибрациите за връзка с духовните измерения и висшите светове. Мнозина я наричат - Земен ангел, който работи неуморно в името на това - повече хора да усетят, да провидят и да последват духовните си пазители и водачи, за да разперят крилата си от мечти, доброта, вяра и безгранична любов и да полетят през хоризонтите на чудото живот, за да се наслаждават на щастието, хармонията, благодатта на Вселената, благословията на Бог и Ангелите.

Нели Конуей ни разкрива един непознат свят на чудеса, въвежда ни в него, като ни учи, че когато живееш с цялото си сърце, то тогава няма сила, която да може да спре устрема на човешкия дух и воля. Нели преподава кундалини йога и ангелска терапия по целия свят с изключителен успех. Тя е обичана и боготворена заради това, че разкрива технологията на щастието, която помага на хората да докоснат мечтите си. Нели Конуей има привилегията да се свързва с Ангелите, с божествената енергия и чистия поток от информация, да чува съобщенията и да провежда знание, мъдрост и лечебна енергия. Казва, че Архангелите и силата на общата молитва могат да променят кармата и най-страшните неща. И, че всичко може да бъде променяно с добри намерения и вяра. Убедена е, че когато хората отворят съзнанието си чрез лечебни техники, могат да научат много нови неща от духовния свят.

"Често ние сме инструментът, ние сме необходимото чудо, което трябва да се случи на тези около нас, за да могат и те да се събудят и да приемат света по друг начин, да разберат, че има и други сили, които ни помагат и са с нас през целия ни живот", споделя Нели Конуей. "С нас има много Ангели, Архангели, извисени учители, които много ни обичат и се грижат за нас, които ни показват пътя на светлината. Идваме на земята за кратко, за да изживеем любовта - тази безкрайна сила, в едно ограничено тяло и да осъзнаем, че имаме безграничните възможности да проявим и всичко, което искаме. Любовта, излъчвана от нас към целия свят и осъзнаването, че ние сме едно с Вселената, отключват творческата енергия в нас и ни дават безкрайни възможности за щастие". Това са само частица от посланията на Нели Конуей, запечатани на страниците на най-новата й, осма по ред, книга "Чудеса с ангелите - приказки за малки и големи".

Авторката е подготвила и нейното продължение - "Съветите на ангелите", която ще включва ангелска терапия с много лечебни послания и отговори на въпроси, чийто отговори Нели Конуей е открила по време на духовна и лечебна практика.

За всички, които са скептично настроени или не вярват в Ангелите отговорът е: "Благословено да е сърцето Ви!". Все пак, духовният свят съществува и завесата към него е много прозрачна. Книгата на Нели Конуей е благословение в днешния ден и свят на пороци, изкушения, деградация, изгубени души, агресия, войни, тъмнина ... Заради вплетените в аурата на книгата сила и божествена чиста любов, заради духовната мъдрост и вдъхновение, заради свидетелствата за всепобеждаващата сила на Светлината и закрилата на Ангелите, заради уникалното преживяване да прекодираш енергията си и да се издигнеш към Бог и духовните водачи, заради пробуждането и отварянето на сетивата!

Животът е вълшебно пътешествие. Преминете през него на крилете на Ангелите! Магичните мостове и пътеки ще Ви разкрие Нели Конуей - земният посланик на Ангелите, Архангелите, духовното и Светлината!

Още снимки от премиерата можете да видите на страницата на Нели Ейнджъл във Фейсбук.
   



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529797
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031