Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2021 05:51 - Надеждата умира последна!
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 217 Коментари: 0 Гласове:
5



 
                                             Да направим живота си по-добър
                                                              да изберем на 4 април, по-добрите
                                                                                  и  по-достойните




ВСС - тази институция е пречка, за прилагането на законите и спазването на Конституцията в България. Защото, съдилищата в градовете масово се ползват от ТР - тълкувателните решения по зададени въпроси: "какво иска да каже закона?".


От дълги години се мъчим да наложим ЛУСТРАЦИЯТА, която ако беше проведена още през 1990 г, днес в политиката нямаше да има 90% корумпирани политици, магистрати, журналисти, общински и областни административни ръководства, църковни влиятели, (попове и владики), бизнесмени и медици - агенти и бивши агенти на Държавна Сигурност, които освен че са предатели - доносници, са и продажници, обслужващи чуждите интереси в ущърб на българския народ.


Какво предлагат от ДБ?

Съпредседателят на Демократична България беше категоричен, че никой не може да прогнозира резултата от изборите и хората трябва да решат всеки за себе си как да гласуват, а не да гледат какво “дават” социолозите.


Той припомни, че Демократична България още на 13 юни 2020 г. излезе със своите 12 национални приоритета, сред които и лустрацията, и връщането на енергийния суверенитет, дистанционно гласуване, електронно управление, и възнамерява да ги внесе като законодателен пакет още в първия си ден в парламента, за да провери има ли народни представители, готови да подкрепят този пакет.


“Приоритетите ни са честно обявени пред нашите избиратели още в началото на протестите. В момент, в който много хора изобщо отказваха да обявят политическите си намерения, ние излязохме и ясно казахме така: не се правим на случайни граждани, оказали се на един протест. Ние сме политици и подкрепяме протеста с политически рецепти за това как да се реализират исканията на хората.” - припомни Иванов и обясни, че за промяната, поискана от хората са необходими определени политически действия и още през лятото Демократична България е заявила конкретните действия, в името на които обединението е готово да търси широки мнозинства в следващия парламент, тъй като част от промените изискват конституционни промени.


Какво казват в социалните мрежи за ДБ?

едно мнение взето от истаграм.

"......имат потенциал и могат да ни приобщят към демократичното настроение на голяма част от европейското общество - за устояване на правото - "никой не е над закона", имат морал и доблест, да водят "битки" със корумпираните политически ориентираните мафиотски влияния, имат възможност, между тях в партията има много достойни люде, които използват главите си не само за красота, но и за да мислят с тях, да вземат правилните решения и да ги устояват."


На въпроса "ще гласувате ли за ДБ?" - огтовора е "ДА" .... с надеждата, че ще има нещо ново, нещо което ще промени досега наслоеното отвращение от политиците ни, тази прослойка от "дебили" облечени във власт отврати по-голямата част от българите и ги накара зорлен да не ходят на избори.
Платформата на ДБ е добро решение за наболялите проблеми в държавата ни. Време е да направим нещо положително, и да се избавим от тази негативна корумпирана администрация насадена у нас от времето на Жан Виденов и Иван Костов.




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 955869
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930