Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2013 01:02 - НИЕ СЪЗДАВАМЕ МАТРИЦАТА!
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1246 Коментари: 0 Гласове:
0



НИЕ СЪЗДАВАМЕ МАТРИЦАТА!

image

Иван Върбанов


Ние създаваме матрицата! Филмът, може да бъде прекрасен. Но, всичко зависи от нас/теб. Към по-доброто и хубавото, вървим стъпка след стъпка. Изграждаме го, като се отърсваме от остарялото, като вървим любопитни и се стремим да възприемем и „видим” невидимото, да прозрем новото, да се поучим от всемирната мъдрост около нас, и да се освободим от остарели догми, принципи, аксиоми – неадекватни на днешния нов ден.

Към новото ни води и фокусирането върху вътрешния ни аз, самоанализираното - без излишна критика или фаворизиране. Важното е: правейки грешки - да ги проумяваме, да порастваме, разбирайки всемирните закони и логика на света, част от които сме самите ние. Защото душите ни помнят и живеят, преминавайки през дългия път на светове и граници, носейки нашето осъзнаване през сферите на предречените посоки и нива.

Животът ни е изграден от обстоятелства, взаимовръзки, избор, воля, осъзнатост, интуиция, които те провокират да мислиш, чувстваш и проумяваш, докато случваш и преобразяваш живота си.

Да изкорениш егоизмът и да се отърсиш от дуалността – това би променило самите нас. Свободата и полетът идват, когато осъзнаеш и възприемеш силата на любовта – прошката – отказа от негативните мисли и страсти, които разяждат мнозина и тровят хората и атмосферата там, където ги съществуват.

Чудодейна е силата и способността, ако умеем да се вгледаме и приемем доброто - в хората и заобикалящите ни реалии. Много хора са блокирани от смазващата сила на страх, тревога, деструктивни мисли. Те действат като вирус в компютъра на всеки един, смазват, депресират, разболяват, убиват. Вглеждането и вибрацията на радост, щастие, жизнерадост, хармония, баланс е състояние на извисените и мъдри духовно хора.
Познавате ги: те са винаги усмихнати, вежливи, очите им искрят от светлина, гласът им гали с мекотата на тембъра, предразполагат те и те привличат като магнит. Чисти и светли хора, притежаващи светлината в себе си.

Всичко започва и свършва с нас/теб самите/я. Направи своя свят красив и светъл, за да бъде всемирния такъв. Нима е невъзможно да бъдем по-спокойни, по-весели, по-добронамерени един с друг?

Спомнете си какво обичате най-много и го изразявайте на воля. Ако усетиш и влезеш във вибрацията на всеобщата хармония, тя ще те носи на крилете си. Блаженство е да се отпуснеш и да оставиш нещата да се случват, да ги приемаш и да ги изживяваш, да се оставиш на изненадите, които ти поднася съдбата – написани в сценария на твоя филм, който позволяваш свободно да се случва.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2545643
Постинги: 969
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930