Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2017 17:01 - Щастлив съм, че успяхме в мисията си и тази година!
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.12.2017 11:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

Иван Върбанов, София | 16.12.2017 г.

Щастлив съм, че "Светлина и благословия" имаше успех на мисията си за втора поредна година! Успяхме! Въпреки трудностите, препятствията, изпитанията, пречките!

Тази година урокът за всички ни бе ЕГОТО! Не разбирам защо толкова много хора не проумяха, че не са важни персоните, не сме важни ние, а над всичко е делото - подкрепата за децата - сираци от Дома в село Нови хан. Важно е да ги подпомогнем финансово, да им дари дрехи, храна. Да бъдем с тях, да ги подкрепяме да полетят и да повярват отново.

А на всеки, който не дарява от сърце или го прави с корист много му личи. Преживях странни истории и ситуации тази година, които много ме огорчиха и стъписаха дори. Но и ме вдъхновиха, че съм заложил през годините на истинските хора и приятели, че съм избрал верните хора да са близко до мен, че съм им повярвал и че те не ме предават.

Разбрах, че новите познанства трябва да бъдат проверени във времето. Човек, колкото и да играе или лицемерничи, накрая показва истинското си лице. И обратното - колкото и да си далеч от един човек, колкото и да са епизодични контактите с някого, то ако той е истински човек и Приятел, той винаги застава до теб и е с теб във важните неща.

Дълбок поклон към артистите, които се включиха безвъзмездно и дариха своя талант, за да се опитаме заедно да направим музикално-сценичен спектакъл от звук, текст, музика и доброта в залата на кино "Влайкова". Този концерт подарихме на публиката, която бе съставена само от дарителите на "Светлина и благословия" и Дома за сираци в село Нови хан.

Благодаря на всички, които отвориха сърцата, които застанаха до нас в нашата кауза и с които направихме възможно умножението на доброто, Светлината и Любовта! Заедно запалихме по-силно пламъка на надеждата в очите и сърцата на сираците от Нови хан. Благодаря на всички студенти от НАТФИЗ, които дариха дрехи. Благодаря на всички колеги журналисти, които даряваха.

БЛАГОДАРЯ НА МЕГИ (режисьор и сценарист) и на ЙО (водеща, изпълнителен мениджър), КОИТО БЯХА ПЛЪТНО ДО МЕН ВСЯКА СЕКУНДА, С КОИТО СПОРИХМЕ, КАРАХМЕ СЕ, ПРЕЖИВЯВАХМЕ, ПЛАНИРАХМЕ, ПРИТЕСНЯВАХМЕ СЕ, СБЪДВАХМЕ, СЛУЧВАХМЕ, ПОЛЕТЯХМЕ!

БЛАГОДАРЯ НА АЛЕКСАНДЪР РАЙЧЕВ И МАРИЯ МИРА ХРИСТОВА, КОИТО НЕ МЕ ОСТАВИХА ДА СЕ ОТКАЖА!

БЛАГОДАРЯ НА ЕЛИАНА МИТОВА И БОГОМИЛ ГЕРАСИМОВ ЗА ТОВА, ЧЕ СА ВЕЛИКИ ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА.

Благодаря на всички приятели: Юрий Николов, Таня и Светльо Лазарови, Диана Филипова, Диана Янковска, Симона, Вени Каменова /акаунт мениджър на проявата/, Мари Къналян /фото/, Цветелина /Барселона/, отец Атанас, Жоро и Иглика, Мария и Илко, Лъчо, Бенда!

Благодаря на всички, които ни провокираха или пречиха, които дори ни огорчаваха или критикуваха, защото така ни направиха още по-целенасочени, упорити и силни; по- вдъхновени и настойчиви да случим доброто, за да преминем успешно през премеждията и тъмнината, да сбъднем повече СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ!

Тази година "Светлина и благословия" освен, че разшири формата си - не само концерт, но и инициативи в рамките на цяла кампания, спечели и МНОГО НОВИ ПРИЯТЕЛИ! "Светлина и благословия" откри и подаде ръка на много нови талантливи деца-таланти. Ние вярваме в техния потенциал и затова искахме да ги подкрепим за дебюта им.

"Светлина и благословия" се случи без нито една реклама в медиите и не позволих да бъде използвана за PR-платформа на никоя корпорация.

"Светлина и благословия" стана възможна, заради вярата и обединението на хората, които застанаха до нас! БЛАГОДАРЯ ВИ!

Продължаваме напред! Защото всяко дете има право на щастие!

Пазете чисти мечтите си, надеждите си, следвайте ги.
Вярвайте и сбъдвайте! Искайте да полетите и летете! Борете се и отстоявайте правото си на радост, хармония, достойнство и щастие.
"Светлина и благословия" ще продължава да работи за тези каузи!
Благодаря, приятели!

###

Още за събитието и инициативата:
Blog:https://svetlina-blagosloviq.blogspot.bg/
W: https://lightandblessing.alle.bg/
F: https://www.facebook.com/svetlinaiblagosloviq
You tube: https://www.youtube.com/watch?v=bdLvCqhcEhA




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2555782
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930