Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 16:48 - ПРЕМИНАХМЕ УСПЕШНО ПРЕЗ ВРЕМЕВИЯ ПОРТАЛ - 21.12.12
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 3751 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 23.12.2012 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ПРЕМИНАХМЕ УСПЕШНО ПРЕЗ ВРЕМЕВИЯ ПОРТАЛ - 21.12.12

 

 

Иван Върбанов

 

Човечеството успешно премина през времевия портал 21.12.12. Вкопчили се за лесната матрична дефиниция „Край на света”, мнозина не разбраха, не усетиха и не видяха духовната трансформация, която настъпи.

Искаме или не, разбираме или не , влизаме в нови нива на вибрации, част от нов космически цикъл. Огромна вълна от  светлина и енергия ще бъде насочена към нас на Земята, а нейното въздействие ще бъде все по-видимо и осезаемо в следващите 12 месеца. Започна процес на проглеждане, който е част от всеобщ вселенски цикъл, невиждан от хиляди години.

 
На 21 декември, точно в 11:11
PM /Мексико, Чичен Ица/ Земята, Слънцето и центъра на галактиката застанаха в една права линия. Това ще се случи отново след 25 625 години. Това бе израз и на ново духовно свързване между центровете на новите светове.

 
Духовната еволюция е свързана и с вашето лично осъзнаване, с вашето усещане за невидимия свят, за вътрешното Ви усещане за собствените Ви духовни енергии, чакри, умения да приемате и излъчвате любов – да станете част от вселенските закони, които действат неумолимо и на земята. Медитирайте и отключете себе си!

Замислете се: четвъртото измерение бе времето. Нима вече не пътуваме във време/пространството с помощта на интернет навсякъде?  Е, петото измерение е творението! Ще се съгласите, че човекът е проекция от енергия. Преходът е катализатор и усилвател на онова, което е в съзнанието ни. Каквито чувства и мисли минават през главите и душите ни, това ще материализираме. Настройте се на вълна радост, хармония, любов, щастие.  Поискайте да видите невидимото и ще успеете да зърнете за миг новите реалности, новите пространства на високите светове.

 
Започва процес на висша трансформация, онова проглеждане към различните и невидими аспекти от реалността. Отворени са всички нива и пътят нагоре.

21-12-12 е времеви портал. Времевите тунели са признати от науката. Звездните врати са врати между нива, сфери, измерения, светове. Земята съзрява. От тримерна тя се променя към четиримерна. В резултат – преминаваме към по-високо ниво на вибрации, духовност, израстване и еволюция. То е съпроводено с основно пречистване – а резонансът е цялостен процес за планетата и населяващите я хора.

 
На мисловно ниво ни е нужно  освобождаване от ограничаващите вярвания, подсъзнателните или ограничаващи матрици и модели, предразсъдъците, мисловните навици, които ни дърпат назад. Осъзнаването може да е свързано и със самоопознаването. Успявате ли да се  вслушате и да чуете ежедневно  вътрешния глас, който толкова пъти самите Вие сте заглушавали? Чуйте вътрешната мъдрост, която носите. И когато чуете, че тя Ви говори просто я следвайте.


Очакват ни много промени. На достъпен език, тяхното проявление ще бъде резултат на енергиен импулс, който ще доведе до създаването на нова разширена модерна визия за бъдещето. Нали на пазара вече има машини, задвижвани от силата на мисълта и свободната енергия. Човечеството тепърва ще приема новите факти за неограничените измерения. Влязохме в процес на издигане. 

 

А  трансформацията на физическо ниво в съответствие с  всеобщата еволюция, започна с  повишаване на светлинната промяна на клетките и съзнанието . Вече в мнозина се активират нови информационно – светлинни връзки между астралното, ментално и тънкоефирните  тела.  Само да напомня, че цялото ни светлинно тяло е пронизано от светлинни канали, приемащи и предаващи информация от Космоса. Все повече информация излиза в публичното пространство за децата индиго, кристалите, поляризацията на Земята, новите светове, посланията на други цивилизации.

 

Вярвам в това , че онези, които намерят своята вътрешна хармония ще могат да повишат своята жизнена енергия , ще повдигнат своите вибрации, но не моментно. То е като чувството на приповдигнатост при артиста, преди вдигането на завесата. Но тук мащабът е друг – цялостен и дълговременен.

 

Вярвам, че все повече хора ще успеят и ще усещат способността си,  да се изразяват чрез мислите си /като част от една нова сетивност/. Аз вече усетих силата на действието й. Тази сетивност разширява съзнанието и дава нова комуникационна реалия.


Накрая бих казал на „традиционалистите” , които биха отрекли написаното до тук: осъзнаването, съзряването, пробуждането е необратим процес. Новият еволюционен етап има своите проявления и космически кодове. Процесът е дълъг – всичко започва от сърцето, през волята – силата- мъдростта – любовта – прошката и благодарността.

Преминахме през времева линия. Вгледайте се в себе си! Имайте честността и силата да  разберете и да почувствате новите процеси, за които преди само сте се досещали…!

 

Ключът е във всеки един от нас. Любовта и светлината са около нас. Дали ще ги признаете, дали ще ги изпитате, дали ще станете част от тях…..? Дали ще последвате новите измерения или ще останете във старите нива? Ако поискате,  ще бъдете част от новата ера на Водолея, според правилата, динамиката и с законите на Еволюцията, от която вече сме част.

Все повече ще усещаме и осмисляме света не само с физическите си очи, но и със духовните и енергийни сетива. Все повече ще се „вглеждаме” в невидимата реалност, разбирайки, че старите парадигми рухват през новите явления, цикли, измерения и светове. А духът ще бъде в синхрон с настъпващата галактическа еволюция, която все повече ще налага баланса, хармонията, равновесието и целостта през линията на времето и пространството.

 

И така споменът, сенките, паметта, огънят, отпечатъкът на карма и време ще се пречупят през спектъра на многоизмерността, защото преминаваме през портала на нов свят, в който невидимото ще покаже силата на новите измерения.

###


 




Гласувай:
5



1. slunchevchovek - Тъжно ми става, като виждам колко ...
25.12.2012 11:20
Тъжно ми става, като виждам колко бавно върви проглеждането за част от хората около нас. Но, в същото време, аз лично видях блясъка в очите на стотици хора, докато им говорих за прекрасните времена, които предстоят. Никой не може да угаси този блясък. Човечеството неизменно ще продължи да се изкачва по стълбата на своето духовно развитие. Поздравявам автора за добре поднесения материал. Сега точно от това има нужда. Защото част от нашите приятели са объркани. Сега ние сме тези, които трябва да отправят послания. Ето, само за един ден над 600 души прочетоха моето послание „Защо се умълчахте?“. Радвам се, че един журналист със своя авторитет продължава да стои зад тази кауза.
ПОздравления!
цитирай
2. legna - :)
29.12.2012 09:39
Evalata za statiqta kefi me.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2520388
Постинги: 957
Коментари: 364
Гласове: 668
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031