Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2017 13:42 - Нова се раздели със Сарелска, Васил Иванов започва в Канал 3
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 500 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТВ РОКАДИ    София | 11 август 2017 г. | Нова ТВ обяви, че досегашният директор "Новини и актуални предавания" Дарина Сарелска напуска поста. От  Нова Броудкастинг Груп поясниха, че Силва Зурлева, член на Борда на Директорите, поема  оперативното управление.

"Всички ние благодарим на Дарина за усилията, които допринесоха за издигането на Новините на NOVA до сегашната им позиция на несъмнен лидер в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си проекти. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че заедно ще запазим най-високите постижения на медията, както и ще продължим да се развиваме", коментира Силва Зурлева.

От своя страна Дарина Сарелска заяви: "Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на NOVA заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази промяна е за добро. Надявам се да бъде и за доброто на NOVA и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални принципи и стандарти, както през четирите години, в които бяхме заедно. Благодарна съм за натрупания опит и гледам напред към бъдещи проекти". Журналистът Васил Иванов се присъединява към екипа на Канал 3. "Поканихме го, защото той е един от най-силните разследващи журналисти в България. Тук той ще има пълната свобода да работи, да разкрива злоупотреби и да се опитва да промени съдбата на хората, които страдат от тях", заяви управителят на Канал 3 Ива Стоянова. "Подаваме ръка на Васил в момент в който много други медии се уплашиха да го направят. За кадърните журналисти, за тези, които търсят истината, не трябва да има прегради да работят",  уточни Стоянова.

Васил Иванов благодари на Канал 3 и Ива Стоянова затова, че му подават ръка и не са се изплашили. "Много други големи медии, наричащи себе си независими, само в рамките на ден, се отказаха, въпреки че сами ме потърсиха с предложения за работа. Убеден съм,  че Канал 3 е мястото, където ще мога да показвам без притеснение корумпирани управници и всякакви други крадци, които богатеят на гърба на народа. Схемите и далаверите им, ще виждате често по Канал 3", каза Васил Иванов.    



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2555196
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930