Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2021 18:43 - НОВА ДРОГЕРИЯ В ЛОМ ОТВОРИ ВРАТИ С ГРИЖА КЪМ ХОРАТА
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2021 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Нова дрогерия отвори врати в град Лом. Тя се намира на площад "Свобода", на ул. "Петър Евстатиев" №2.   Мотивът на собственика - Сергей Георгиев, е да помага на хората в това сложно време. Затова и дава името на дрогерията си "Здравец". В нея посетителите могат да си закупят медикаменти, които са без рецепта и не са по линия на здравната каса /НЗОК/.      

"Отворихме буквално преди дни. Работим от понеделник до петък, но интересът е голям и в събота също ще обслужваме нашите съграждани", разказва Сергей Георгиев. "Запълваме свободна ниша, от една страна. Защото в града ни аптеките са малко и недостатъчно, а и не рядко там има много опашки, чака се дълго. Най-важното е да сме в помощ на хората!".    

Дрогерия "Здравец" е заредена с всичко, което се търси. "Да, ориентираме се в пазара в крачка, който е много динамичен. През лятото се търси едно, през зимата - друго. Има специфика. Но, най-важното е, че нашите клиенти могат да си поръчват всичко, дори и да го нямаме в момента, още на другия ден ние ще им го доставим. Нашите партньори са експресни и максимално коректни. Реагират светкавично по отношение на заявеното от нас", коментира г-н Георгиев.  

Рисковете за млад предприемач не са малко. Не само заради променящата се икономическа обстановка, пандемията и трудностите на ежедневието като цяло. Казва, че за него това най-важното е да помага на хората.      

"Едва ли от дрогерия се правят бързи пари, по-скоро не. Защото цените на всичко, което предлагаме е регламентирано от производителите. Надценка не можем да слагаме. Но и никога това не ни е било цел. Но, за нас приоритет е интересът на хората, това те да са доволни и винаги да се връщат при нас. А и да знаят, че всичко, от което имат нужда ще го получат. Това ще бъде най-голямото ни удовлетворение и радост - да бъдем полезни!", обобщава Сергей Георгиев.  

Дрогерия "Здравец" предоставя всичко необходимо за здравословния начин на живот. Има и билки, и хранителни добавки. Много се търсят най-различни по вид чай. Концепцията и фокусът на Сергей е върху превенцията на здравето на ломчани. Затова в дрогерия "Здравец" клиентите ще намерят и хомеопатични продукти, както и такива, които се прилагат от алтернативната медицина.   Новото начинание се приема с голяма радост от съседите и съгражданите в Лом.   

"Това изключително много ме изненада, но и ми дава мотивацията да не спираме и да правим всичко, за да се развиваме, защото има смисъл. Сега разбрах, че всичко може да бъде успешно, когато срещаш уважението на хората и имаш съмишленици. Тук е мястото да изкажа специална благодарност на моето семейство - съпругата ми Роси, синът ми Иван и майка ми Нина, които изцяло застанаха зад моята идея и ме подкрепиха в поемането на риска на тази нова дейност за семейството ни. Ние не сме специалисти - фармацевти, но моите близки - братовчедът Невен и леля Таска ни оказаха огромна и навременна помощ със съвети, консултации. Те са хора с чисти сърца и ни помагат съвсем искрено. Още веднъж се убеждавам, че най-важното в живота е семейството, разбирателството, искрената любов и хармония. Това да гледаме заедно в една посока и да си помагаме. Особено днес, когато за никого не е лесно да преминава през предизвикателствата на новото време. Специална благодарност и за нашите служителки Рени и Вероника, които прегърнаха идеята заедно с нас и положиха неимоверен труд за да стартираме!", емоционално признава Сергей Георгиев.   Присъединяваме към пожеланията за успех, постоянство и устойчивост, налагането на лидерска позиция на пазара на дрогерия "Здравец".   

И поздравления за Сергей и неговото семейство.   

Защото знаем, че каузата и мисията им е на хора с големи сърца, които подчиняват това свое начинание в служба на благото на другите, за подпомагане на здравословния начин на живот на хората.  

А това заслужава възхищение и адмирации!  

На добър час!

image

image

image
 
image

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529721
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031