Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 21:34 - Атаката срещу ЕС загрубя. Путин и Ердоган на бой последен срещу ЕС...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3377 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03.2017 13:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Решителните за съдбата на ЕС избори в Холандия, Франция и Германия предстоят.

Загуба на пропутинските Вилдерс в Холандия, Льо Пен във Франция и оставането на Меркел начело на Германия би означавало рухване на цялата скъпоструваща многогодишна конспирация на Русия за разрушаване на Западните съюзи.

Ако подкрепяните и координирани от Русия антиевропейски и антинатовски заговори пропаднат подобно на този в Черна гора, следва срутване на цялата путинистка конструкция за откъсване на Балканите, Източна и разклащане на Западна Европа.

На фона на ожесточената съпротива на американскиите институции срещу опитът за завладяване на САЩ отвътре, чрез вербовката и подкрепата на "цял букет" от полудяли от жажда за власт американски политици и бизнесмени начело с нарцисиста Доналд Тръмп, както и на фона на добиващата антируски характер политика на UK след "успешния" проруски Брекзит, един провал на проруските партии на изборите в Европа би бил равносилен на катастрофа за Путин във външен и особено във вътрешен план.

Заради това Путин мина в отчаен, последен щурм срещу обединена Европа. След терористичния натиск, бежанската война, информационната война и бруталните операции за купуване на партии и персони, дипломатическата война изглежда е последния опит на Путин за разбиване на ЕС отвътре.

Този път чрез Ердоган. Защото лидерите на ЕС не се поддадоха на руския натиск и проявиха завидно единство на последната среща на върха.

На срещата преди дни с вече раболепничещият пред Путин новоизпечен турски диктатор Ердоган, е договорена, в спешен порядък, последната скандална, подчинена на руския интерес дипломатическа атака на Ердоган срещу Германия, Холандия и Франция.

Очевидно последната криза в отношенията ЕС - Полша са катализирали яростта заложена от режима на Ердоган в маниакалната "дипломатическа" атака на турските власти срещу държавите от ЕС, в които предстоят избори.

Сега остава да видим дали руските анализаторски центрове са предвидили правилно резултатите от тази атака.
Дали руско-турските конспиратори са отчели ефектът от евнтуалната твърда ответна реакция на правителството на Меркел в Германия и това на Рюте в Холандия върху нагласите за изборите в тези държави, скоро ще стане ясно.

Интересно, какъв ще е вътрешнополитическия ефект върху френските избиратели от компромисната, мека "реакция на Франция спрямо наглата турска провокация.

Любопитно, как обявената от Русия и Турция дипломатическа война на ключови европейски държави, ще повлияе на своенравното полско правителство, което освен че е антиевропейски, иначе е решително антируски и антитурски настроено...

И още по любопитно е, ако ефектът от турската интервенция в Европа се обърне срещу Путин и Ердоган под формата на изборни поражения на популистите, и се превърне в провал на целия заговор срещу Запада, тогава коя следваща форма на натиск му остава да избере Путин?

- Военни провокации?!...нищо чудно Турция да свърши и тази мръсна работа, като вземе, та " свали по грешка" някой натовски самолет. А Путин си има половин дузина готови цели,без да броим нещастна Украйна.

Но най-интересно е - дали "убедените" демократи Тръмп и Мей ще се включат в обединената руско-турска офанзива на диктатурите срещу Германия и ЕС или ще застанат на страната на демокрациите...

*Отлагането на срещата между Тръмп и Меркел по молба на Тръмп "поради лошото време над Белия дом", но в същност за да се изчака резултата от изборите в Холандия, предизвиква към размисъл.
 






Гласувай:
4



1. stoyan80 - Да, но...
12.03.2017 22:20
Значи ли това, че трябва да защитаваме Меркел и Оланд, и водената от тях пагубна, лява, нео-либерална политика на широко отворени врати, застрашаваща сигурността на населението в западните страни. Хората масово се обръщат към десните, популистки партии в Европа, защото са уморени от крайната "политическа коректност" , "мултикултурализъм" и масова имиграция, налагани от глобалистките партии и еродиращи националната им идентичност , като в същото време натоварват чрезмерно най-вече социалната, здравна и образователна системи.
цитирай
2. stoyan80 - За Е.С.
12.03.2017 22:32
Един от основните инициатори на процеса на европейската интеграция е човекът, който е проектирал плана за геноцид на народите на Европа. Главният създател на идеята за Европейския съюз. Неговото име е Ричард Куденхов Калерги...През 1922 г. той основава „Паневропейско“ движение във Виена, което има за цел да се създаде нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. Европейската интеграция ще бъде първата стъпка в създаването на световното правителство.
..В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационално стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит...Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения, както и сепаратистки такива, и масова миграция...Въпреки че никой учебник не споменава Калерги, неговите идеи са водещите принципи на Европейския съюз...Европейската награда „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред тези наградени с такава награда са Ангела Меркел и Херман Ван Ромпой..." (Anonymous Bulgaria)
цитирай
3. planinitenabulgaria - Наясно сте с картинката...
13.03.2017 00:01
Наясно са вече и в Европа какво означава за ЕС ако тия идиоти бяха станали членове на ЕС, а те са доста силни като човешки потенциал и като икономика. Добре стана. Тези неща ги уреди пак Путин, но сега те не работят за него.
Тук обаче, в България, нещата са зле. Облъчени от популизЪма на БСП опростачените от този неокомунизъм искат Кури за министър-председател, защото ще дава безлихвени заеми, ще направи образованието, здравеопазването ии др. безплатно, ще спре кражбите, ще повиши заплатите на тези с нисък социален статус и много деца, ще повиши пенсиите...При това положение как да не гласуват за нея в цяла Северна България и поне още в половината от нея.
Та нещата са наистина много сериозни. Защото един купен глас с бутилка олио, бира, сандвич и 50 лв. е равен на гласа на един образован, мислещ човек.
цитирай
4. bojil - Значи ли това, че трябва да защит...
13.03.2017 14:27
stoyan80 написа:
Значи ли това, че трябва да защитаваме Меркел и Оланд, и водената от тях пагубна, лява, нео-либерална политика на широко отворени врати, застраваща сигурността на населението в западните страни. Хората масово се обръщат към десните, популистки партии в Европа, защото са уморени от крайната "политическа коректност" , "мултикултурализъм" и масова имиграция, налагани от глобалистките партии и еродиращи националната им идентичност , като в същото време натоварват чрезмерно най-вече социалната, здравна и образователна системи.

Ние трябва да изберем кого впрочем да защитаваме- европейците Меркел и Оланд или азиатците Ердоган и буйстващия тинейджър Ким Чен Ун. Путин рано или късно ще отпадне от борбата срещу ЕС,понеже ще изгуби пазарите си или ще си докара китайска армия у дома,така че изборът в крайна сметка ще бъде между Европа и Азия,между цивилизацията и прогнилия турски ислямизъм.
цитирай
5. demograph - Теориите на конспирациите са четиво и оправдание на глупаците
13.03.2017 16:00
Глобализацията е неумолим процес. Всеобхватен! Глобализиращата се икономика води до глобална политика с глобално правителство, което да управлява глобуса и смесената в едно общочовешка раса. Това нито Путин нито Тръмп, нито Ердоган ще го спрат. Съпротивата срещу глобалния свят на глобалния човек е смешна. Не е смешна обаче възможността простаците другомразци да унищожат човечеството от страх. Заедно със себе си.
Разбира се , че либерална Европа е това което трябва да браним с общи усилия. Няма да лягаме на туземци като Путин и Ердоган, я!... Меркел е лидерът на свободния свят. Който иска свобода и човещина ще застава зад Меркел. Който иска фес или ушанка - да ходи в Землянкино и Шалваристан.
цитирай
6. krumbelosvet - .
25.04.2018 12:10
.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939662
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол