Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2019 23:18 - Кметът на община Витоша в София, Теодор Петров, бил най-обикновен пладнешки крадец.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.09.2019 12:15


 https://offnews.bg//obshtestvo/kolko-imota-mozhe-da-napazaruva-rajonen-kmet-v-sofia-grazhdansko-razs-710802.html
Имал съм среща с този човек. Какъв е принципен, как мисли за избирателите. А се установява, че е бил най-обикновен крадец, като хиляди и хиляди други чиновници като него, които работят като администратори с едничката цел да използват служебното си положение, за да забогатеят. 

Поредната седесарска гнида, изникнала от поскомунистическото ни минало. Преди година, на същият този Теодор Петров, му зададох въпроса, кога ще се справи с проблема - "мръсен въздух", защото през зимата не живея в един от южните райони на София, заради замърсения въздух. Повечето къщи там се отопляват на дърва, въглища и на каквито намерят боклуци за горене. А тази гнида ми отговори: Аз също се отоплявам на дърва и въглища. Къщата ми е в Драгалевци. Какво повече да говорим. А ние, идиотите, чакаме от този човек, да ни реши проблема със замърсения въздух!!!

Как да се промени тази ситуация ли?

Всеки един гражданин на общината, който има право на глас, трябва да може да седне на компа си, да въведе своя идентификационен номер и да гласува за своя кмет на всеки три месеца. А може да гласува и против него, ако смята, че кметът е време да си ходи и с него да се занимават други органи в държавата.

Всеки гражданин трябва да имат право да отзовават своя кмет, съдия, прокурор или полицейски шеф, независимо от основанието. Когато гласовете "против" са повече от гласовете "за", кметът си отива. Не може да има мандат повече от 3 месеца. ХОРА, НЯМА ВРЕМЕ ДА СИ ИГРАЕМ НА ТОВА, ДА ЧАКАМЕ, КОГА ЩЯЛ ДА ИМ СВЪРШИ МАНДАТА. Защо да го чакаш. Бил шеф на общинска фирма. Продавал имоти, собственост на същата тази общнска фирма по подпазарни цени на свързани с него лица. Те му прехвърляли имотите след това и той ги препродавал на цени, с пъти по-високи от покупната. На това какво му викате? И защо законът не ни дава право да го свалим от власт и да му потърсим отговорност? ЗАЩОТО НЕ СМЕ СВОБОДНИ. ЗАЩОТО СВОБОДНИТЕ ХОРА ИМАТ ПРАВО НА ИЗБОР НА НАС НИ ДАВАТ ПРАВО ДА ИЗБЕРЕМ НЯКОЙ КЕЛЕШ, ОТ ВСИЧКИ КЕЛЕШИ, КОИТО РАЗНИТЕ ТАМ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ НИ ПРОБУТВАТ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ. ХИЛЯДИ ИДИОТИ ОТИВАТ ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЕЩО ЩЕ ПРОМЕНЯТ. НО ТЕ СА ИДИОТИ, НЕ БИВА ДА ГИ ВИНИМ. ОСЪДЕНИ СМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИДИОТИ, ИЗБИРАНИ ОТ ИДИОТИ.



 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3234409
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930