Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01 22:00 - Ето кои са 16-те популярни личности, които влизат в надпревара в „Dancing Stars"
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Забавление   
Прочетен: 164 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.02 14:48


Иван Върбанов / Вече са ясни кои ще са суперзвездите, които ще танцуват в „Dancing Stars", което тръгва през февруари в ефира на бТВ.  16-те популярни личности ще покорят дансинга са изявени лица от шоубизнеса, културата и спорта. Те ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните с качествено забавление за цялото семейство.


Страст и умения в овладяването на сложните стъпки ще демонстрират 8 харизматични дами, готови да се преборят за титлата „кралица на бала". В танцовата битка се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивата DARA, певиците Емануела и Мила Роберт, наравно с актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска амбиция под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.


Мъжете в „Dancing Stars" също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната надпревара и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков, който се превърна в любимец на публиката и колегата му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „Съни бийч", ще добавят артистичност и хумор в риалитито. Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, певеца Емрах Стораро и победителя в първия сезон на „Ергенът" Виктор Стоянов. Сред претендентите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „Остава" Свилен Ноев.


В следващите месеци участниците в „Dancing Stars" ще преживеят предизвикателства и трансформации, ще преминат през изключително напрегнати тренировки и елиминации, за да стигнат до големия финал. Върху полирания до блясък дансинг ще се разиграят впечатляващи танцови битки, а всяка минута пред екраните ще бъде несравнимо удоволствие.


Баланс и хумор в музикалното шоу ще внасят атрактивните водещи Алекс Раева и Краси Радков. Запазена марка на предаването е излъчването на състезанието на живо, където публиката следи отблизо всяка стъпка и е пряк свидетел на целия спектър от преживявания на танцовите двойки. Състезателите ще бъдат оценявани в реално време, веднага след изпълнението, от професионално жури и зрителите на bTV, които ще могат да гласуват за своите фаворити.

 

image image image image image image image image image image image image image image image image

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2561163
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930