Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2012 16:51 - bTV Lady е каналът на модерната жена на ХХI век
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1121 Коментари: 1 Гласове:
1



bTV Lady е каналът на модерната жена на ХХI век

След като bTV зае безспорното лидерско място на пазара на електронни медии, ръководството на медията прецени, че е време да оповести старта на новия си канал bTV Lady. Негово лице е звездата от „Стъклен дом” Елена Петрова.

- Г-жо Петрова, как възникна идеята за реализацията на новия канал?
- Имайки предвид успеха на жените във всяка една област, можем да кажем, че появата на новия канал беше наистина много очаквана. Мисля, че всяка жена би искала да види събрани на едно място максимално много неща от тези, които присъстват в нейния женски свят – красотата, модата, здравето, лайфстайл, въпроси, които са в главата й, а не се е осмелила да ги зададе. Отговорите на тези въпроси ще можем да ги получим в новата запазена телевизионна територия. Според проучвания жената вече предпочита да консумира от едно място всичко, от което тя се интересува – като на пазар в мола.

- Ще има ли интернет платформа като продължение на тв съдържанието?
- Разбира се, bTV Lady ще има собствен сайт, но този канал вече има своята онлайн отправка чрез LadyZone.bg - сайта, който е насочен изцяло към дамите. Там със сигурност ще бъдат качвани видеа на някои от предаванията, които сега стартират. Тепърва ще има и ежедневно токшоу, с водеща, което ще си е оригинална българска продукция. Мисля, че всяка една жена ще получи красиво удовлетворение за нещата, които дори не е подозирала, че съществуват. Очаквам много от жените дори да открият за себе си нови хобита или интереси, осмисляне на свободното време, култура, йога.

- Ще има ли и сегмент и провокация за мъжката аудитория в тази женска програма?
- Новият канал ще бъде място, в което могат да участват и мъжете. Те ще могат да надникнат и навлязат зад завесата на женския свят, като така се опитат да се доближат още повече до жените и може би да ги разберат. Мисля, че това е достатъчна провокация – да допуснем и мъжете до женския ни канал. Жените са тайнствени същества, с много по-необятен свят. Силният пол е логичен, целенасочен, амбициозен, прагматичен. Идвайки при нас, ще им предложим и те да намерят своите отговори за поведението и мислите на жените. Бих искала да събудим мъжкото любопитство и аз лично се надявам и мъжете да са част от нашата аудитория.

- Кои са акцентите в програмното съдържание на bTV Lady?
- Със сигурност мога да кажа, че ще има много сериали, популярни както в нашия регион, така и в целия свят. Ще има наистина хубави и качествени ленти, които няма да са строго профилирани само към основната ни аудитория – дамите, в предпочитаните жанрове комедийни и романтични. Ще има богато жанрово разнообразие, с участието на популярни европейски и американски актьори. Със старта ни зрителите ще видят и двете шоута на д-р Оз и на Нейт Бъркъс, които се превърнаха в истински телевизионни феномени в САЩ, като те ще дават съвети на зрителите на дамския канал за това, как да живеят пълноценно и как да превърнат в по-добро и уютно място дома си. Ще има, разбира се, много изненади, които ще предложим.

- Да очакваме ли освен лице и глас да видим Елена Петрова и в ролята на водеща?
- Мисля, че всеки човек трябва да се концентрира в това, в което е силен. Прекалено много обичам работата си на актриса, което, разбира се, не изключва и телевизията под форма на токшоу. Към момента обаче имам много работа – и покрай сериала „Стъклен дом“, и в театъра, като имам и нови идеи, които искам да осъществя в телевизията. Нищо не е изключено, защото тепърва ние като платформа ще се развиваме, като вътре имаме свобода да се развиваме във всяка посока.

- Как промени кариерата и живота ви „Стъклен дом“?
- Това, което произвеждаме в „Стъклен дом“, е кино. То изглежда перфектно и се възприема от хората като кино, а не като теленовела. Независимо от конкуренцията bTV си остава лидер и в качеството, и в гледаемостта и производството на тв продукция.
Ние не спираме да работим, сериалът ще продължи и тази година. Аз пораснах със сериала, категорично разбрах, че това е работата, която ме прави щастлива, и бих искала да продължа. Откриха се много възможности както за мен, така и за колегите ми. Научих се заради темпото на работа в личния си живот много добре да си планирам и подреждам деня. Участието ми даде много възможности и перспективи.

- Какво си пожелавате в навечерието на старта на bTV Lady?
- В екипа ни има много мъже, което може би и е изненада, провокираща съзнанието. Разчитаме на тях като коректив, за да не изпаднем пък и ние в някакви крайности.
В живота винаги предпочитам мъжът да води, а жената да го следва. Все пак днес ние имаме право на реализация, на своята изява, успоредно с ролята на майка, съпруга и професионалист. Бих искала bTV Lady да убеди жените, че е възможно всяка една от тях да е успешна на много фронтове. И че не трябват да се отказват от мечтите си или да ги загърбват, а трябва да правят онова, което ги удовлетворява в живота. Не е невъзможно да бъдеш успешен, без да се налага да се правят генерални и фатални компромиси

Иван Върбанов, в"КЛАСА"
София, 25.01.2012



Гласувай:
1



1. анонимен - Може и така да е.
29.02.2012 14:17
Обаче по-важно е да се разбере разликата мажду "модерна жена" и "Истинска Жена"....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2557015
Постинги: 971
Коментари: 364
Гласове: 677
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930